reede, 26. august 2011

Kuidas jalgpallihooaeg tegelikult alles algab

Ma tänan kõiki meediaväljaandeid, kes võtsid vaevaks sõna levitada:
Siinkohal tahan rõhutada, et kui mind tituleeritakse artiklites "tuliseks" fänniks, siis ma olen tõesti tuline - umbes nagu teekann. Samas kui Tammekat aastaid toetanud hardcore-fännid on tulised nagu Päikese pind. Nemad on tegijad ja platsiäärsed ässad olnud pikki hooaegu.

Pealkirjas toodud hõike all mõtlen ma seda, et medaleid jagatakse lõppude lõpuks hilissügisel. Hetkel on meil olukord, kus meister Flora on ambitsioonika, ent mitu aastat näppu lõiganud Nõmme Kaljuga samadel punktidel tabeli tipus ning uhke Levadia jääb hetkel üldse medalitelt välja... Sellised pinged panevad vutifänni ruigama nagu seapõrsa poris. Lisame siia Tammeka vajaduse kaitsta oma tabelikohta ja samas tõestada, et Tartu vennad pole papist poisid. Hooaeg tõepoolest alles algab ja järgmised 12 vooru on räigem andmine kui saksa kinokunsti hoogsamates šedöövrites!

Täna toimub Tamme statkal "5 kilomeetrit VÄRAVA eest" jooksuaktsiooni tseremoniaal-sportlik avamine, rõhuga homsel Flora-Tammeka matshil, mida näevad tartlased (ja teised mittetallinlased) ka televiisorist algusega kell 14.00.

Tseremoniaal-sportlikust avamisest tuleb "5 kilomeetrit värava eest" blogisse täna õhtuks ka video, nii et hoia pilku peal!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar