teisipäev, 23. august 2011

Tammeka meistriks ja raadiodiskor vormi*!

Kui kevadel avati Tamme staadioni uus tribüün, olid emotsioonid sellised. 

Tartu on suuruselt teine linn Eestis ja see tähendab, et pole mingit vabandust, miks ei peaks Tartu vutt ehk Tartu jalgpalliklubi Tammeka Meistriliigas medaleid võitma. Ent...

22.08.2011 seisuga on Tammeka kaotanud viimased viis mängu koguskooriga 4 : 19. 

Mida see näitab - kas rohkem peaks ise lööma või vähem sisse laskma?

Mulle meeldib atraktiivne jalgpall ja sestap panustan ise löömisele. Pakun siinkohal Tammeka esindusmeeskonnale lihtsalt väljakutset:

  • iga Tammeka poolt edaspidi sel hooajal Meistriliigas löödud värava tähistamiseks jooksen 5 kilomeetrit
  • iga Tammekale edaspidi sel hooajal Meistriliigas löödud värava eest lahutan 1 kilomeetri jooksudistantsist maha
  • arvesse lähevad ka omaväravad (s.t kui Levadia vend müksab palli mängus Tammekaga oma väravasse, jooksen ikkagi 5 kilomeetrit jne)
  • jooksukilomeetrid lisanduvad või lahutatakse maha üldsummast ehk mul on õigus jooksta neid kilomeetreid vabalt valitud juppide kaupa ja tempos selle aasta lõpuni ehk kuni 31.12.2011
  • liiglumiste olude puhul võin jooksmise asemel suusatada; võin ka rattaga sõita, ent sel juhul läheb iga rattaga läbitud kilomeeter arvesse koefitsendiga 0,5 ehk rattaga pean ma sõitma 2 korda rohkem
  • force majeure/vigastused võivad väljakutse tingimusi muuta
  • ma teavitan asjahuvilisi asjade käigust ja jooksukilomeetrite kasvamisest-kahanemisest interneti ja raadio vahendusel
TÄIENDUSED
  • 11.09.2011 - Teisipäeval, 13.09.11 Paide Linnameeskond - Tartu JK Tammeka Meistriliiga kohtumises duubeldatakse eelpoolkirjeldatud määrad: löödud värava eest lisandub 2x5=10km ja sisse lastud värava eest läheb maha 2x1=2km.
NÄIDE: Kui Tammeka võidab 2:1, pean jooksma 9 kilomeetrit (5+5-1). Kui Tammeka kaotab 0:4, lahutame üldsummast jooksmata kilomeetritest neli maha. Või siis neist kilomeetritest, mida ma tulevikus jooksma peaksin.

---
* ...raadiosaatejuhid on üldiselt istuvama eluviisiga kui rändrahnud või mandrilaamad. See peaks käesoleva ohvri suurust üsna täpselt kirjeldama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar