esmaspäev, 24. oktoober 2011

Kuidas Tartusse külastaadionit tahetakse?

Tartu unistuste staadion, nagu mõni analüütik seda näeb: kaks istekohta, mille peale peavad mahtuma mõlemad meeskonnad ja publik. Üks kolmest jääb seega toolita. Vähemalt on platsil värav ning pall. Tundub, et kogu see inventar on pealegi kenasti luku taga ehk vargad unistuste staadioni ei kimbuta :)

Siinsamas paremas servas ja meie Facebook'i-esinduses nõndasamuti on üleval küsitlus. Nimelt - kui palju peaks olema Tartu linna esindusstaadionil kohti? See on lihtne ja samas igavikuline küsimus, mis on ajendatud sellest, et hiljaaegu summeerisime Tamme uue tribüüni pihta sihitud kriitikat.

Vastusevariante on suisa neli. Neist üks on tõeliselt mõnus utoopia (4000+ istekohta), üks realistlik (2000 kuni 4000 istekohta), üks veelgi realistlikum ehk see, mis meil praegu on (1001 kuni 2000 istekohta). Viimase variandi - Tartu esindusstaadionil võiks olla alla 1000 istekoha - panime kontrollvariandiks, sest keegi seda ei...

Oot misasja!?

...taha!?

Vale puha, ühes kahest küsitlusest ongi niimoodi hääletatud. Korda kaks. Tartut silmas pidades. Jalgpallikultuuri ehk planeeti maa kuuluvas riigis. Maailm on hämmastav :-)

Õige pea teeme kokkuvõtted ja siis viskame õhku uued ja vägagi põhimõttelised küsimused.

Siiamaani on muide hea tunne, et Sillamäe sepad kotti pistsime :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar