esmaspäev, 31. oktoober 2011

Kuidas tõestada, et raadiodiskor ikka jookseb (vol 2)

Siit pimedast see küll ei ilmne, aga mul tekib natukene peale Ihaste tee ja Luha risti pidevalt üks küsimus - nimelt läheb üks oja torust jõe poole. Kas see on mingi solk mida sealt jõkke lastakse?
Siit pildilt see samuti ei ilmne - aga kas sa oled ka tähele pannud, et kui Ansipi Turu sillalt vaadata pimedas Eedeni poole, näivad Eedeni  samba otsa pandud valgusreklaamid nagu Las Vegase sildid?
Tunne on hea, aga välja näen nagu riietega sauna läinud idioot.
Tunne on tõesti hea, täna õhtul jooksmas käies ei olnud kordagi surma silme ees (ääremärkus: õnneks ka bandiite polnud - ma mõtlen, et pätt peaks ju teadma, et õhtul Anne kanali tagumises otsas on päris hea spot inimeste taskute tühjendamiseks).

Mootor tiksus ka kenasti. Küll aga hakkas kusagil poole peal, jälle A. Le Coqi spordimajast möödudes parem põlv valutama. Ilmselt on asi asfaldil jooksmises? Põlv hakkas jooksmist segama, nii et tegin viimase otsa Pika tänava ja Anne kanali vahel muru ja mudase raja peal. Siis ei andnud põlv enam nii tunda. Loodan, et ülehomseks asi paraneb. Peaksin vist minema Emajõe linnaujula kanti oma lemmikraja peale, seal on pehmem ja sealt ma kunagi suve alguses selleaastaste tervisejooksudega alustasin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar