esmaspäev, 7. november 2011

Hillar Otto (1952-2011)

Täna hommikul mõtlesin, et on aeg helistada (varem Tammekat ja hiljem Santose võistkondi juhendanud) Hillar Ottole, et leppida kokku play-offi eelne ekspertintervjuu. Need vutikommentaarid, mida ta telefoni eel mulle oli andnud, olid nauditavad, mõttevärsked - ja ta esitas neid oma muhedal häälel. Kui sain täna hommikul Hillar Otto lahkumisest teada, otsisin välja tema viimase kommentaari ja panin selle juhuslikust kohast mängima - ja kuulake vaid, mida see mees märtsis mõtles.


Eesti Jalgpalli Liit mälestab.

Hillar Otto koondisemängude-eelsed kommentaarid täispikkuses. Neist leiab huvitavaid ja ajatuid mõtteid jalgpallist üldiseltki.

Hillar Otto ekspertintervjuu 29.03.11 EST vs SRB eel by elekter
"Ma ütleks selle kohta niimoodi, et kui me otsisime seda, panime 15 miljonit krooni riigi raha magama, et kuidas Eestit tutvustada. Selle raha eest oleks võinud Tartusse näiteks jalgpallihalli ehitada - see raha oleks palju õigemasse kohta läinud. Sellepärast, et need Poomid ja Kingid Inglismaal, Purid Kreekas, Piiroja Norras ja Põhjamaades - paremat Eesti tutvustamist pole olemas Euroopas või maailmas..."
Hillar Otto ekspertintervjuu 12.10.10 EST vs SLO eel by elekter

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar